Wat er gebeurd wanneer cannabis (olie) in aanraking komt met kankercellen

August 18, 2017

Het gebeurde al 42 jaar geleden dat er in een studie bleek dat cannabis erg sterk was tegen kanker en tumoren. De resultaten waren zo goed dat ongeveer alle grote kranten toen der tijd de resultaten hadden gepubliceerd.

Het is uit het onderzoek gebleken dat het een feit is dat het effectieve stofje THC de groei stopt / vertraagd van onder andere longkanker, leukemie en borstkanker bij muizen. De muizen leven hierdoor gemiddeld 36 keer langer.

 

Vervolgens een jaar later werd ook door een onderzoek van the National Cancer Institute bewezen dat als je THC (tetrahydrocannabinol) en CBD (cannabinol) gewoon via je mond inneemt de groei van tumoren vertraagd en de tumoren zelfs verkleind. Ook dit hadden ze met muizen geprobeerd, wat ook effectief uitpakte.

 

Toen, 18 jaar geleden hadden een team van onderzoekers een test gedaan waaruit bleek dat ook kwaadaardige cellen gedood worden in de hersenen ( hersentumors ). En aller mooiste van dit onderzoek was dat de goede en gezonde cellen onaangetast bleven. Er waren meerdere onderzoeken daarna, waaronder in 2002 waar het ze gelukt was om een hersentumor volledig weg te halen met THC bij muizen.

 

In 2006 waren wetenschappers van Harvard erachter gekomen dat ze met eigenschappen van Cannabis longkanker konden laten stoppen met groeien.

 

Deze onderzoeken blijven maar doorgaat, en de effecten zijn enorm positief! Kijk zelf maar eens in het filmpje hieronder. Hier ga je namelijk zien wat er gebeurd wanneer cannabis olie in aanraking komt met kwaadaardige kankercellen, 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten