Cannabidiol huidolie en zalf voor anti-aging en celbescherming

November 1, 2018

Cannabidiol olie is natuurlijke anti-aging en kan worden toegepast ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Uitwendig aangebracht beschermt CBD zalf de huid en ondersteunt CBD het herstellend vermogen van de huid. Cannabidiol gedraagt zich als natuurlijke anti-oxidant en vrije-radicalen vanger. Vrije radicalen in de atmosfeer zorgen voor fijne lijntjes en rimpels. Anti-oxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen en daarmee tegen veroudering. Zo vertraagt CBD de gevolgen van het ouder worden.

 

CBD is een nog krachtiger anti-oxidant dan vitamine C, E en A of omega-3-vetzuren. CBD olie is dan ook met recht natuurlijke anti-aging te noemen. Het belang van cannabinoïden voor het behoud van gezonde cellen mag dus duidelijk zijn. Het blijkt dat vooral cannabidiol (CBD) en cannabigerol (CBG) celbeschermend zijn. Zo kunt u CBD huidolie uitwendig gebruiken bij een geprikkelde huid, een rode en gevoelige huid en ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. CBD is dus ook geschikt om rimpelvorming te vertragen en uw huid gezond en elastisch te houden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten