Gunstige uitwerkingen die cannabidiol (CBD) olie kan hebben.

March 18, 2017

 

Cannabidiol (CBD) Olie......

is ongetwijfeld een zeer goede bron om te helpen met aandoeningen zoals bv. kanker, angst, depressie, artritis, diabetes en dergelijke, meer op mijn website www.CBDolieVS.com. Echter, voor mensen die gezond zijn en geen grote gezondheidsproblemen hebben kan het ook zeer heilzaam zijn. Deze week plaats ik elke dag een aantal voordelen van wat voor een gunstige uitwerkingen CBD die op lange termijn kunnen hebben.

 

Hoger energie-niveau met CBD olie

Niet iedere dag is een goede dag. Je kunt jezelf op een dag vol leven, energie en actief voelen, en een andere dag zwak, moe en met een dip (in energie). In een dergelijk geval kan CBD olie hulp bieden. Het helpt de hele dag door bij het verbeteren van uw energie. Het versterkt lichaamscellen en houdt levendig.

 

Stress management door CBD olie

Stress en angst zijn gemeenschappelijke gevoelens die ieder individu voelt op een bepaald punt in zijn of haar leven. Echter, de ernst van stress en angst variëren. CBD helpt bij het kalmeren van zenuwen en helpt verlichting te brengen. Indien onbehandeld kan stress leiden tot (ernstige) complicaties. Farmaceutische medicatie hebben hun eigen bijwerkingen, terwijl CBD olie geen bijwerkingen als zodanig heeft.
Ook voor (huis)dieren werkt CBD olie uitstekend.

 

Misselijkheid, braken en duizeligheid.

Soms zonder reden, voelen we ons duizelig of hebben wij een gevoel van misselijkheid. Of mensen die bv een chemokuur ondergaan kunnen zich erg misselijk voelen. CBD olie heeft een aantal anti-misselijkheid functies die de misselijkheid en braakneigingen van de mens onderdrukken. Een dosis van CBD olie is zeker effectief en verlicht direct de misselijkheid en neiging tot braken.

 

Huidaandoeningen kunnen verminderen door CBD olie

Acne, eczeem, psoriassis, gordelroos, herpes zijn vaak voorkomende kwalen, waar we ons allemaal wel eens zorgen over maken. We hebben nu een succesvolle oplossing in de vorm van CBD olie. Studies hebben aangetoond dat CBD een effectieve behandeling is tegen vele huidproblemen. CBD fungeert als een effectieve anti-inflammatoire (middelen met de werking die bestaat uit het tegengaan van een ontsteking) middel. CBD olie kan uw huidproblemen verbeteren door gebruik van in en uitwendig gebruik. Ook werkt CBD olie jeukstillend en rustgevend en celvernieuwendvoor uw aangetaste huid.

 

Alcohol (schade) en CBD olie

CBD voorkomt ophoping van lipiden en het vetgehalte in de lever, veroorzaakt door overmatige consumptie van alcohol. Het heeft de kracht om vitale organen zoals de nieren en de lever te beschermen tegen schade als gevolg van langere tijd van alcohol consumptie.

 

Verlichting van (chronische) pijn door CBD olie

Vermindering van chronische pijn is één van de meest voorkomende redenen waarom mensen CBD olie gebruiken. CBD olie kan helpen tegen rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, spierpijn en het verlichten van de pijn bij onder andere: Artrose Reuma Ziekte van Lyme Fibromyalgie en ga zo maar door.
Mensen kiezen vaak voor CBD olie om rugpijn te behandelen nadat zij tevergeefs andere typen pijnstillers hebben geprobeerd. Veel patiënten met chronische rugpijn stappen over op CBD olie wanneer andere pijnstillers onvoldoende blijken te werken en/of wanneer zij last krijgen van één of meer negatieve bijwerkingen van deze andere pijnstillers. CBD olie is vaak effectief tegen rugpijn en kent, in tegenstelling tot veel synthetische pijnstillers, geen negatieve bijwerkingen.

 

Conclusie in het kort over CBD olie

Het gebruik van CBD olie is niet beperkt tot een bepaalde ziekte, aandoening, pijn of problemeem. Het zijn niet alleen zieke of ongezonde mensen die ervan profiteren, maar CBD olie  helpen ook preventief voor gezonde mensen die goed voor zichzelf willen zorgen en die zichzelf fit en sterk willen houden. Daarbij is het niet alleen voor de mens maar ook uitermate geschikt voor (huis) dieren.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten